20.12.2017.
BOŽIČNA I NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

POŠTOVANE MJEŠTANKE I MJEŠTANI DRAGE KOLEGE, SURADNICI I PRIJATELJI ŽELIMO VAM DA OVE BLAGDANSKE DANE PROVEDETE U KRUGU VAŠIH NAJMILIJIH, UZ PUNO BOŽIĆNE LJUBAVI, RADOSTI, DOBROTE I MIRA !

Pročitajte više
17.11.2017.
VUKOVAR-ŠKABRNJA

U SPOMEN NA SVE POGINULE I NESTALE

Pročitajte više
05.11.2017.
Sukladno Zakonu o odrzivom gospodarenju otpadom Općina Tkon je od 2014.god. krenula sa projektom selektivnog odvajanja otpada na kućnom pragu. Postavili smo i zelene otoke po punktovima.

Ovih dana smo zatvorili -ogradili prostor saniranog odlagališta otpada Triluke sa 86m zaštitne žičane mreže visine 2:20m kako bi spriječili daljnje odlaganje.

Pročitajte više
31.10.2017.
BLAGDAN SVIH SVETIH I DUŠNI DAN

S POSEBNIM POŠTOVANJEM PRISJETIMO SE SVIH DRAGIH LJUDI KOJI VIŠE NISU SA NAMA - NAŠIH NAJBLIŽIH, NAŠIH PRIJATELJA I POZNANIKA, KAO I SVIH POGINULIH BRANITELJA I CIVILNIH ŽRTAVA DOMOVINSKOG RATA. OPĆINA TKON ĆE OVAJ BLAGDAN OBILJEŽITI PALJENJEM SVIJEĆA NA SVIM SPOMENICIMA I KRIŽEVIMA.

Pročitajte više
31.10.2017.
Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi DDK aktiva Pašman će se održati u četvrtak 9. studenoga 2017. godine u Kulturnom domu u Tkonu (iznad restorana Sovinje). Trajanje akcije je od 15:30 - 17:30 sati.

Pročitajte više
18.10.2017.
Manifestacija Škraping dobitnik nagrade Simply the Best

Projekt manifestacija Škraping dobitnik je godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji Manifestacije - tematska događanja višednevnog trajanja. Ovu nagradu za kvalitetu turističke ponude, kreativnost i inovativnost u razvoju turističkih proizvoda tijekom jednogodišnjeg razdoblja dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Pročitajte više