16.07.2018.
Obavijest o suzbijanju odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije).

.

Pročitajte više
11.07.2018.
OBAVIJEST ZA KORISNIKE OTOČNIH ISKAZNICA – PREDŠKOLCE, UČENIKE I STUDENTE ZAPRIMANJE ZAHTJEVA ZA NOVE UČENIČKE I STUDENTSKE ISKAZNICE U POŠTANSKIM UREDIMA OD POČETKA RUJNA 2018.

Agencija za obalni linijski pomorski promet obavještava sve predškolce, učenike i studente, koji su korisnici povlaštenog prijevoza, da se zaprimanje i obrada zahtjeva za navedene skupine zaustavlja do 01. rujna 2018. godine.

Pročitajte više
09.07.2018.
ČESTITKA POVODOM DANA OPĆINE TKON I BLAGDANA SV. BENEDIKTA

DRAGE MJEŠTANKE I MJEŠTANI, DRAGI SUMJEŠTANI ČESTITAMO VAM DAN OPĆINE TKON I BLAGDAN SV. BENEDIKTA SA ŽELJOM DA I DALJE ZAJEDNIČKIM RADOM I RAZUMJEVANJEM STVARAMO NAPREDAK I PODIŽEMO KVALITETU ŽIVLJENJA SVIH NJENIH MJEŠTANA

Pročitajte više
03.07.2018.
PRORAČUNSKA TRANSPARENTNOST LOKALNIH JEDINICA

Institut za javne financije predstavio je rezultate istraživanja transparentnosti proračuna svih 576 lokalnih jedinica. Naša općina je dobila ocjenu 5 što znači da smo u potpunosti izvršili naše obveze iz Zakona o proračunu, Zakona o pravu na pristup informacijama te preporuke Ministarstva financija. Osim nas ocjenu 5 dobila je naša Zadarska županija, od gradova Zadar i Benkovac, a od općina Gračac, Posedarje, Starigrad i Sukošan.

Pročitajte više
22.06.2018.
ČESTITKA ZA DAN DRŽAVNOSTI

25.lipnja povijesni je datum kad je prije 27 godina Hrvatski sabor izglasao Deklaraciju o proglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske. Za slobodu, koju smo tada birali, plaćena je visoka cijena - izgubljeni životi, stradali gradovi i sela, uništena baština.

Pročitajte više
22.05.2018.
Poziv na prezentaciju – poduzetnički inkubator

Poziv na prezentaciju /predstavljanje projekta „Razvoj i uspostava poslovne infrastrukture Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru“

Pročitajte više