28.05.2020.
ČESTITKA POVODOM DANA DRŽAVNOSTI

Slaveći još jednu obljetnicu hrvatske državnosti, sa zahvalnošću se sjećamo svih koji su pridonijeli da danas živimo u slobodnoj i neovisnoj Republici Hrvatskoj. S ponosom i pijetetom na poseban način sjećamo se hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, posebno onih koji nisu više sa nama.

Pročitajte više
12.05.2020.
Obavijest o provođenju mjera I. sustavne deratizacije i larvicidne dezinsekcije

.

Pročitajte više
15.04.2020.
Lokacijska dozvola Pašman-Tkon

.

Pročitajte više
10.04.2020.
USKRSNA ČESTI

OVE GODINE NAŠ NAJVEĆI KATOLIČKI BLAGDAN USKRS SLAVIMO U ZNAČAJNO IZMIJENJENIM OKOLNOSTIMA. I ZATO UPRAVO SADA I DANAS, KADA JE SVIMA TEŠKO, KADA VLADA TJESKOBA I STRAH ZA ZDRAVLJE I EGZISTENCIJU NAŠIH NAJMILIJIH I DRUŠTVA U CJELINI, U USKRSU PRONAĐIMO LJUBAV,NADU I OPTIMIZAM ZA VRIJEME KOJE JE PRED NAMA. USKRS NAS PONOVO UČI DA KROZ BRIGU I POMOĆ KOJU PRUŽAMO BLIŽNJIMA I SVIM POTREBITIMA, KROZ SOLIDARNOST I ZAJEDNIŠTVO STVARAMO BOLJU i USPJEŠNIJU ZAJEDNICU.

Pročitajte više
07.04.2020.
Obavijest

želimo vas obavijestiti kako je u sklopu naših aktivnosti otvorena telefonska linija za psihosocijalnu podršku građanima.

Pročitajte više
25.03.2020.
Obavijest - Nacionalnog stožera o zabrani napuštanja mjesta prebivališta

Poštovani, Prema Odluci Nacionalnog stožera o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, a s ciljem sprječavanja daljnjeg širenja koronavirusa, na trajektnim linijama od 24.03.2020. godine do daljnjega smiju putovati samo putnici s odgovarajućim propusnicama za sljedeće kategorije:

Pročitajte više