04.10.2018.
ČESTITKA POVODOM DANA NEOVISNOSTI

PROŠLO JE 27 GODINA OD POVIJESNOG DATUMA - 8.LISTOPADA 1991. -KADA JE HRVATSKI SABOR DONIO ODLUKU O RASKIDU SVIH DRŽAVNOPRAVNIH VEZA REPUBLIKE HRVATSKE SA BIVŠOM DRŽAVOM. STOGA SE SA POŠTOVANJEM PRISJETIMO SVIH KOJI SU NA BILO KOJI NAČIN PRIDONIJELI OSTVARENJU TOG POVIJESNOG CILJA. POSEBNO SE PRISJETIMO I ZAHVALIMO NAŠIM BRANITELJIMA KOJI SU TIH DANA PODNOSILI VELIKE ŽRTVE NA RATIŠTIMA DILJEM NAŠE DOMOVINE! U IME OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE TKON I U SVOJE OSOBNO IME, ČESTITAM SVIM MJEŠTANIMA NAŠE OPĆINE KAO I SVIM GRAĐANIMA REPUBLIKE HRVATSKE DAN NEOVISNOSTI !

Pročitajte više
02.08.2018.
ČESTITKA POVODOM DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA

DAN 5. KOLOVOZ 1995.GODINE OSTAT ĆE ZLATNIM SLOVIMA UPISAN U NAŠU POVIJEST KAO DAN PONOSA I SLAVE, DAN KAD JE KRENULA NAJVEĆA OSLOBAĐAJUĆA VOJNA AKCIJA U HRVATSKOJ POVIJESTI - OLUJA! SVIM STANOVNICIMA ZADARSKE ŽUPANIJE I OPĆINE TKON, A POSEBNO SVIM BRANITELJIMA, OBITELJIMA POGINULIH I NESTALIH BRANITELJA TE CIVILNIM ŽRTVAMA DOMOVINSKOG RATA UPUĆUJEMO ISKRENE ČESTITKE.

Pročitajte više
16.07.2018.
Obavijest o suzbijanju odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije).

.

Pročitajte više
11.07.2018.
OBAVIJEST ZA KORISNIKE OTOČNIH ISKAZNICA – PREDŠKOLCE, UČENIKE I STUDENTE ZAPRIMANJE ZAHTJEVA ZA NOVE UČENIČKE I STUDENTSKE ISKAZNICE U POŠTANSKIM UREDIMA OD POČETKA RUJNA 2018.

Agencija za obalni linijski pomorski promet obavještava sve predškolce, učenike i studente, koji su korisnici povlaštenog prijevoza, da se zaprimanje i obrada zahtjeva za navedene skupine zaustavlja do 01. rujna 2018. godine.

Pročitajte više
09.07.2018.
ČESTITKA POVODOM DANA OPĆINE TKON I BLAGDANA SV. BENEDIKTA

DRAGE MJEŠTANKE I MJEŠTANI, DRAGI SUMJEŠTANI ČESTITAMO VAM DAN OPĆINE TKON I BLAGDAN SV. BENEDIKTA SA ŽELJOM DA I DALJE ZAJEDNIČKIM RADOM I RAZUMJEVANJEM STVARAMO NAPREDAK I PODIŽEMO KVALITETU ŽIVLJENJA SVIH NJENIH MJEŠTANA

Pročitajte više
03.07.2018.
PRORAČUNSKA TRANSPARENTNOST LOKALNIH JEDINICA

Institut za javne financije predstavio je rezultate istraživanja transparentnosti proračuna svih 576 lokalnih jedinica. Naša općina je dobila ocjenu 5 što znači da smo u potpunosti izvršili naše obveze iz Zakona o proračunu, Zakona o pravu na pristup informacijama te preporuke Ministarstva financija. Osim nas ocjenu 5 dobila je naša Zadarska županija, od gradova Zadar i Benkovac, a od općina Gračac, Posedarje, Starigrad i Sukošan.

Pročitajte više