18.10.2017.

Manifestacija Škraping dobitnik nagrade Simply the Best

Projekt manifestacija Škraping dobitnik je godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji Manifestacije - tematska događanja višednevnog trajanja. Ovu nagradu za kvalitetu turističke ponude, kreativnost i inovativnost u razvoju turističkih proizvoda tijekom jednogodišnjeg razdoblja dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Nagrada će se dodijeliti u četvrtak, 16. studenoga 2017. g. na prigodnoj svečanosti koja  će se u okviru 19. poslovno turističke burze PUT održati  u hotelu Park u Splitu. 
Manifestaciji Škraping ovom nagradom dodatno je potvrđen status TOP događanja na području Republike Hrvatske, ujedno ovom nagradom Tkon i otok Pasman stavljaju se uz bok najvecim turistickim sredistima u Hrvatskoj i dokazuju da imaju logistiku i infrastrukturu za organiziranje velikih događanja te je nagrada dodatni poticaj, ne samo za što boljom organizacijom i kvalitetom provođenja navedene manifestacije,  već i za daljnji razvoj ukupnog turizma na području destinacije.
Ovom nagradom Skraping je prepoznat kao vrlo jasan primjer drugim destinacijama kako poboljsati predsezonu i na koji nacin prezentirati sveukupnu turisticku ponudu.